Keittiöremontit vankalla ammattitaidolla

Teemme keittiöremontit avaimet käteen -periaatteella Kuopion ja Pohjois-Savon alueella. Käytännössä toteutamme remontin siten, että sinun tulee huolehtia mahdollisimman vähän remonttiin liittyvistä käytännön asioista. Sovimme kanssasi etukäteen, milloin keittiöremontti toteutetaan. Jos olet uusimassa kalusteita, tuomme näytteitä eri materiaaleista sinulle. Vankan ammattitaidon omaavat työntekijämme remontoivat keittiösi parhaiden rakentamiskäytäntöjen mukaisesti ja varmistavat, että keittiön kalusteet istuvat täydellisesti paikoilleen. Meille on kunnia-asia, että keittiöremonttisi tehdään kerralla oikein ja laadukkaasti.

Keittiöremontti sinun ehdoillasi

Varmistamme, että keittiöremontti on sinulle mahdollisimman vaivaton, jotta sinulla ja perheelläsi on mukava asua kotona käynnissä olevasta remontista huolimatta. Sovimme kanssasi parhaimman ajan remontille ja pidämme sinut ajan tasalla keittiöremontin etenemisestä.  Siivoamme jälkemme aina työpäivän päätteeksi sekä huolehdimme vanhojen keittiökalusteiden ja muiden remonttijätteiden hävittämisestä.

Mikä on keittiöremontin hinta

Keittiöremontin hinta riippuu keittiöremontin laajuudesta. Esimerkiksi uusitaanko kaikki pinnat, säilytetäänkö vanhat kalusteet vai hankitaanko uudet? Saat meiltä aina hinta-arvion keittiöremontista, kun tulemme arviokäynnille. Teemme arviokäynnit aina ennen tarjouksen antamista Kuopion ja Pohjois-Savon alueella.

Maksa remontti erissä rahoituksen avulla

Kauttamme saat hankittua myös edullisen rahoituksen keittiöremontille. Sivuillamme olevan rahoituslaskurin kautta voit tarkastella sinulle sopivaa rahoitussummaa ja sen takaisinmaksuaikataulua. Samasta paikasta voit myös hakea rahoitusta. Saat tiedon rahoituksen hyväksymisestä samantien!

Hyödynnä kotitalousvähennys keittiöremontista

Tiesitkö, että voit saada keittiöremontista kotitalousvähennystä? Kotitalousvähennystä saat 40%:a tehdyn työn osuudesta, et esimerkiksi tarvikkeista ja materiaaleista. Lisätietoa kotitalousvähennyksestä, sen suuruudesta ja hakemisesta saat Vero.fi-sivuilta.

Katso kuvat ja kokemukset remonteista

Asentajillemme on sydämen asia tehdä remontti kerralla laadukkaasti ja oikein. Katso kuvat tekemistämme remonteista ja lue asiakkaidemme kokemuksia.

 

Miksi Oiva Remontti?

  • Teemme kaikki pinnat huolellisesti kaikkien säädösten ja vaatimusten mukaisesti
  • Asennamme keittiökalusteet tarkasti paikoilleen
  • Jos haluat säilyttää vanhat kalusteet, puramme ne varoen pois ja asennamme ne uudelleen muun remontin valmistuttua
  • Huolehdimme kaiken rakennusjätteen poisviennistä