Maksa remonttisi erissä remonttilainan avulla

Sinulla on mahdollisuus rahoittaa remonttisi edullisella remonttilainalla. Remonttilainan on kertaluotto, jossa voit hakea jopa 10 000 €:n suuruista rahoitusta remontille. Voit maksaa lainaa takaisin sinulle sopivassa aikataulussa ja budjettiisi sopivissa kuukausierissä. Halutessasi sinun on mahdollista maksaa remonttia varten otettu laina nopeammin suuremmissa erissä tai vaikkapa kokonaan pois - ilman ylimääräisiä kuluja.

Mitä remonttilaina maksaa?

Remonttilainan hinta perustuu takaisinmaksuaikaan ja maksuerän suuruuteen. Voit kokeilla alla olevalla laskurilla, miten takaisinmaksuaika vaikuttaa maksuerän suuruuteen ja näin lainan hintaan. Lisäksi remonttilainan hintaan lisätään pieni lainan perustamismaksu ja kuukausittainen laskutuspalkkio. Tarkemmat tiedot edellä mainituista maksuista ja lainan korosta löydät napsauttamalla laskurin otsikon vieressä olevaa harmaata i-ikonia.

  Tee rahoitushakemus

Remonttilainan myöntäminen

Tarjoamme remonttilainan yhteistyössä OP-rahoituksen kanssa. Kuka tahansa voi hakea luottoa eli sinun ei tarvitse olla OP-pankin asiakas. Kuten muissakin rahoituksissa, remonttilainan myöntämiseen vaikuttavat mm. tulosi, muut lainat ja haettavan lainan määrä. Kun haet lainaa rahoituslaskurin kautta, saat heti päätöksen, myönnetäänkö remonttilaina vai ei.