Piha- ja salaojaremontit pihasi ja talosi parhaaksi

Teemme monipuoliset piha- ja salaremontit avaimet käteen -periaatteella. Meille on kunnia-asia huolehtia, että remontti toteutetaan sinun aikataulujasi kuunnellen ja siten, että remontti häiritsee mahdollisimman vähän sinun ja perheesi arkea. Teemme piha- ja salaojaremontteja Kuopion ja Pohjois-Savon alueella.

Onko pihasi salaojaremontin tarpeessa?

Onko piha epätavallisen kostea, halkeileeko sokkeli tai tuleeko vettä kellariin? Nämä voivat olla merkkejä remontin tarpeessa olevasta salaojasta. Salaojaremonteissa uusimme vanhat salaoja- ja sadevesijärjestelmät. Huolehdimme, että salaojat ja salavesijärjestelmät ohjaavat veden pois talosi ympäriltä niin kuin pitää. Pyrimme salaojaremontin aikana olemaan vaurioittamatta pihaasi niin vähän kuin mahdollista. Remontin lopuksi tasoitamme pihasi ja kylvämme siihen uudet ruohon siemenet, jotta sinulla olisi viihtyisä piha myös remontin jälkeen.

Virkistä pihasi ulkonäköä piharemontilla

Ammattilaisasentajamme auttavat sinua suojaamaan taloasi kosteudelta. Haluatko pihallesi uutta ilmettä? Teemme monenlaisia piharemontteja kuten pihalaatoituksia, suurempien istutusten tai puunkantojen poistamisia, uuden nurmen istutuksia ja pihaterasseja. Teemme jokaisen piharemontin huolella ja kiinnitämme huomiota viimeisteltyyn ja laadukkaaseen lopputulokseen, jotta sinä voit nauttia pihastasi ja jotta se tuottaa sinulle iloa vuosiksi eteenpäin.

Minkä hintainen piha- ja salaojaremontti on?

Salaojaremontin ja piharemontin hintaan vaikuttavat tehtävän työn määrä. Etenkin salaojaremontin hinta on riippuvainen talon koosta ja onko talossa kellari vai ei. Nämä määrittävät kaivuusyvyyden ja salaojan metrimäärät. Ilmaisella kartoituskäynnillä Kuopiossa ja Pohjois-Savossa asiantuntijamme antaa sinulle tarjouksen remontin hinnasta sekä tarkan arvion remontin kestosta.

Hyödynnä kotitalousvähennys

Piha- ja salaojaremontit ovat usein isotöisiä ja melko hinnakkaita remontteja. Kotitalousvähennys on oiva tapa pienentää piha- ja salaojaremonttien kustannuksia. Lisätietoa kotitalousvähennyksen suuruudesta ja hyödyntämisestä löydät verottajan sivuilta.

Maksa remontti erissä

Voit maksaa piha- ja salaojaremonttisi kätevästi erissä. Sivujemme kautta voit hakea edullista OP:n rahoitusta remontille. Katso minkä hintainen rahoitus olisi sinulle sopivalla aikataululla ja maksuerällä Rahoitus-sivultamme. Samasta paikasta voit myös hakea rahoitusta. Saat tiedon rahoituksen hyväksymisestä samantien!

Katso kuvat ja kokemukset remonteista

Asentajillemme on sydämen asia tehdä remontti kerralla laadukkaasti ja oikein. Katso kuvat tekemistämme remonteista ja lue asiakkaidemme kokemuksia.