Laadukkaat pinta- ja lattiaremontit Kuopiossa ja Pohjois-Savossa

Pinta- ja lattiaremontti on helppo tapa kohentaa asunnon ulkonäköä ja viihtyisyyttä – niin omaksi iloksi kuin myyntitilanteissa. Olipa pintaremonttisi iso tai pieni, ammattilaisillemme on kunnia-asia remontoida asuntosi parhaiden käytäntöjen mukaisesti ja viimeisen päälle tyylikkäästi.

Kauttamme saat kaikenlaiset pintaremontit ammattilaisten tekemänä Kuopion ja Pohjois-Savon alueella

  • Seinien maalaus ja tapetointi
  • Listoitukset
  • Katon tai seinien panelointi
  • Laminaattilattian, parkettilattian ja laattalattian asennukset
  • Lattian hionta

Lattia- ja pintaremontti sinun ehdoillasi

Ennen remontin alkua keskustelemme kanssasi yhdessä siitä, mitä odotat remontilta ulkonäön ja käytettävien materiaalien suhteen. Tuomme sinulle myös nähtäväksi näytteitä erilaisista materiaaleista, jotta löydät niistä kotiisi sopivimman vaihtoehdon.

Meille on tärkeää varmistaa kotisi viihtyisyys myös remontin aikana. Siksi siivoamme aina jälkemme työpäivän päätteeksi ja suunnittelemme remontin siten, että remontista aiheutuu sinulle ja perheellesi mahdollisimman vähän haittaa. Siirrämme myös tarvittaessa tavarat ja kaapit pois lattia- ja pintaremontin tieltä sekä suojaamme huonekalut ja kotisi pinnat asianmukaisesti.

Mikä on lattia- ja pintaremontin hinta?

Pinta- ja lattiaremontin hinta on riippuvainen remontin suuruudesta. Esimerkiksi lattiaremontin hintaan vaikuttaa suuresti lattian pinta-ala sekä hiotaanko olemassa oleva lattia vai vaihdetaanko lattia kokonaan uuteen. Saat aina tarjouksen remontista maksuttoman arviokäynnin päätteeksi. Teemme maksuttomia arviokäyntejä Kuopiossa ja Pohjois-Savon alueella.

Maksa lattia- ja pintaremontti erissä

Haluaisitko maksaa remontin joustavasti erissä? Kauttamme saat hankittua yhteistyökumppanimme OP:n myöntämän, edullisen rahoituksen remontille. Katso Rahoitus-sivuilla sinulle sopiva rahoituksen määrä ja tutki mikä olisi sinulle paras maksuaikataulu ja maksuerän koko. Voit myös hakea rahoitusta suoraan sivuiltamme. Päätöksen rahoituksen myöntämisestä saat heti, kun olet lähettänyt rahoitushakemuksen.

Pienennä remontin kuluja kotitalousvähennyksellä

Tiesitkö, että voit hyödyntää kotitalousvähennyksen lattia- ja pintaremontissa? Kotitalousvähennystä on mahdollista vähentää 40%:a tehdyn työn osuudesta. Lue tarkemmin kotitalousvähennyksen suuruudesta ja hakemisesta verottajan sivuilta.

Kuvia ja kokemuksia lattia- ja pintaremonteista

Olemme tehneet paljon erilaisia lattia- ja pintaremontteja. Katso kuvia ammattilaistemme tekemistä toteutuksista ja lue asiakkaidemme kokemuksia meistä