Näyttävät ja kerralla oikein tehdyt sauna- ja kylpyhuoneremontit

Etsitkö luotettavaa ja osaavaa sauna- ja kylpyhuoneremontin tekijää Kuopion ja Pohjois-Savon alueella? Ammattitaitoiset asentajamme remontoivat sauna- ja kylpyhuonetilasi toiveidesi mukaisesti. Oli remonttisi sitten pieni tai iso, huolehdimme, että se täyttää kaikki määräykset ja tekniset vaatimukset. Toteutamme remontit avaimet käteen -periaatteella, jotta sauna- ja kylpyhuoneremontit olisivat sinulle mahdollisimman vaivattomia.

Sauna- ja kylpyhuoneremontti kotisi arjen ehdoilla

Tavoitteenamme on toteuttaa kylpyhuone- ja saunaremontit siten, että se haittaa mahdollisimman vähän kotisi arkea. Sovimme yhdessä kanssasi sinun aikatauluihisi parhaiten sopivan ajankohdan kylpyhuoneremontille. Siivoamme aina jälkemme päivän päätteeksi ja pidämme sinut ajan tasalla remontin etenemisestä. Vankan ammattitaidon omaavat asentajamme huolehtivat, että remontti tehdään kaikkien säädösten mukaisesti kerralla oikein. Tarvittaessa teemme puolestasi ilmoituksen remontista myös taloyhtiölle.

Mikä on sauna- ja kylpyhuoneremontin hinta?

Sauna- ja kylpyhuoneremontin hinta on riippuvainen remontin laajuudesta. Tehdäänkö perusteellinen remontti, jossa uusitaan molemmat tilat laatoituksia ja seiniä myöten, tehdäänkö remontti vain toiseen tilaan, uusitaanko kalusteet vai säilytetäänkö vanhat kalusteet? Parhaimman tiedon remontin hinnasta saat, kun kutsut meidät maksuttomalle arviokäynnille Kuopiossa ja Pohjois-Savossa. Arviokäynnillä keskustelemme, mitä toivotte sauna- ja kylpyhuoneremontilta ja mitä toimenpiteitä remontti vaatii. Samalla saat tarjouksen remontin hinnasta ja arvion toteutusaikataulusta.

Maksa sauna- ja kylpyhuoneremontti erissä

Hanki kauttamme edullinen rahoitus remontille ja maksa remontti kätevästi erissä. Ennen rahoituksen hakemista voit arvioida sinulle sopivan rahoituksen suuruutta, maksuaikataulua ja kuukausierää Rahoitus-sivuillamme olevan laskurin avulla. Voit myös hakea suoraan laskurin kautta. Saat heti päätöksen siitä, myönnetäänkö rahoitus vai ei. Rahoitus on toteutettu yhdessä yhteistyökumppanimme OP:n kanssa eikä sinun tarvitse olla pankin asiakas hakeaksesi rahoitusta.

Hyödynnä kotitalousvähennys

Kotitalousvähennys on oiva tapa pienentää kylpyhuone- ja saunaremonttien kustannuksia. Lisätietoa kotitalousvähennyksen suuruudesta ja hyödyntämisestä löydät verottajan sivuilta.

Katso kuvat ja kokemukset sauna- ja kylpyhuoneremonteista

Olemme tehneet paljon erilaisia sauna- ja kylpyhuoneremontteja. Katso kuvat valmiista kylpyhuoneista ja saunoista sekä lue asiakkaidemme kokemuksia meistä.

Miksi Oiva Remontti?

  • Teemme kaikki pinnat huolellisesti kaikkien säädösten ja vaatimusten mukaisesti
  • Asennamme kalusteet tarkasti paikoilleen
  • Jos haluat säilyttää vanhat kalusteet, puramme ne varoen pois ja asennamme ne uudelleen muun remontin valmistuttua
  • Huolehdimme kaiken rakennusjätteen poisviennistä